Семінар-практикум для вчителів англійської мови

31 жовтня 2018 року об 11 годині на базі тренінгового центру та гімназії імені Тараса Шевченка відбувся семінар-практикум для вчителів англійської мови з проблеми: «Методологічне підґрунтя та шляхи практичної реалізації проектної діяльності і STEM-технологій на уроках англійської мови». В роботі семінару взяло участь 17 вчителів англійської мови ЗЗСО міста. На семінарі виступили: директор гімназії ім. Тараса Шевченка Война Г.Г., заступники директора закладу Ткаченко Н.Г. та Дудіч Г.В., голова МО вчителів англійської мови Харченко І.В.

В програмі: розкриття поняття STEM-освіта, її характеристики та можливості використання в освітньому процесі (Наумець О.М.), відвідування уроку в 10 класі гімназії ім. Т. Шевченка на тему: “Evolution of Technology” (Дьяконенко Т.В.), презентація європейської онлайн-платформи для STEAM-учителів Scientix і реєстрація учасників семінару на ній (Дудіч Г.В), досвід співпраці вчителів англійської мови і математики (Лисенко Н.Г.) і роль англійської мови в міждисциплінарних STEAM-проектах (міпредметні тижні) (Харченко І.В.), а також тренінг з пошуку міжпредметних зв’язків на уроках англійської мови (Ткаченко Н.Г.).

Учасники обмінялись враженнями від відвіданого заходу та високо оцінили добірку дидактичних матеріалів на допомогу вчителям іноземних мов гімназії. Всі матеріали семінару будуть розміщені на сайті ЦМСПС в рубриці: Робота з вчителями іноземних мов та на блозі вчителів іноземних мов:http:/kropywn.blogspot.com/

Керівник семінару: методист ЦМСПС Наумець О.М.

Кiлькiсть переглядiв: 0