Секційне онлайн-засідання для керівників МО мовно-літературної освітньої галузі та вчителів, які працюватимуть у 6-х класах НУШ з проблеми: «Українська освіта на шляху трансформацій: очікування та перспективи»

25 серпня 2023 року в рамках Серпневих зустрічей - 2023 «Українська школа. Вчитися, щоб перемагати» відбулося секційне онлайн-засідання для керівників МО мовно-літературної освітньої галузі та вчителів, які працюватимуть у 6-х класах НУШ з проблеми:«Українська освіта на шляху трансформацій: очікування та перспективи».

Метою онлайн-засідання є спонукання, спланування роботи в новому 2023/2024 навчальному році.

В ході роботи зосередили увагу на нормативних документах; вели мову про організацію ефективного навчання у 6-х класах НУШ та реалізацію ціннісних пріоритетів Нової української школи; підбили підсумки роботи 2022/2023 навчального року; акцентували увагу на особливостях атестації педагогічних працівників, підвищені кваліфікації та сертифікації. Не залишили без уваги питання організації Першого уроку, щоб надати здобувачам освіти позитивних емоцій та підвищити патріотичний настрій.

Спікери: Тетяна Кондратенко, консультантКУ «МЦПРПП КМР» та Тетяна Мусянович, вчителька української мови та літературиКЗ «Ліцей «Європейська освіта»Кропивницької міської ради».

Координатор, модератор: Тетяна Кондратенко, консультантКУ «МЦПРПП КМР».

Веб-ресурси:https://sites.google.com/view/tworche/головна-сторінка

https://sites.google.com/view/serpneva2023-2024/загальна-середня-освіта/вчителю-базової-та-старшої-школи/навчально-методичне-забезпечення-освітньої-галузі-мовно-літературна-освітн

Кiлькiсть переглядiв: 0