Секційне онлайн-засідання для керівників МО мовно-літературної освітньої галузі (іноземні мови) та вчителів, які працюватимуть у 6-х класах НУШ

25 серпня 2023 року в рамках Серпневих зустрічей - 2023 «Українська школа. Вчитися, щоб перемагати» відбулося секційне онлайн-засідання для керівників МО мовно-літературної освітньої галузі (іноземні мови) та вчителів, які працюватимуть у 6-х класах НУШ з проблеми: «Українська освіта на шляху трансформацій: очікування та перспективи». Під зустрічі було проаналізовано роботу за 2022-2023 навчальний рік та визначено пріоритетні завдання на 2023-2024н.р. Учасники обговорили та затвердили план роботи на 2023-2024 навчальний рік. Учасники проаналізували особливості викладання навчальних предметів (іноземні мови) у 5-11 класах відповідно до вимог Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти. Особлива увага була приділена методичним рекомендаціям щодо особливостей організації освітнього процесу у 5-6 класах закладів загальної середньої освіти за Державним стандартом базової середньої освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа». Спікер Ірина Іванова поділилась власним досвідом роботи 5 класі НУШ, методичними родзинками та знахідками.

Спікери: Костянтин Скляніченко, консультант КУ МЦПРПП КМР, Іванова Ірина, вчитель англійської мови КЗ «Ліцей «Максимум» Кропивницької міської ради»

Модератор: Костянтин Скляніченко, консультант КУ МЦПРПП КМР

Веб-ресурс: http://surl.li/kpcpj,http://surl.li/kpcpl,http://surl.li/kpcps

Кiлькiсть переглядiв: 0