Цифрові стартапи для вчителя

16 січня 2024 року в межах проєкту«Цифрові стартапи для вчителя»для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти міста Кропивницькогопроведено локацію «MozaBook: за межами звичайного навчання».

У ході заходу для педагогів міста було презентовано практичне використання інтерактивного освітнього програмного забезпечення MozaBook. Спікери продемонстрували створені власні контенти та довели, що за допомогою даного програмного забезпечення можна урізноманітнити інструментарій звичайного уроку за рахунок використання візуальних навчальних матеріалів у вигляді 3D зображень та відео, проведення віртуальних дослідів, інтерактивних завдань.

Використання інтерактивного освітнього програмного забезпечення MozaBook зацікавлює учнів, мотивує та допомагає більш легкому засвоєнню навчального матеріалу.

Спікери: Ірина Макаренко, вчитель хімії та біології КЗ «Ліцей природничих наук»; Наталя Кондратенко, вчитель біології та хімії КЗ «Балашівська гімназія»; Анна Швець, вчитель фізики та інформатики КЗ «Ліцей природничих наук».

Місце проведення: комунальний заклад «Ліцей природничих наук» Кропивницької міської ради».

Координатори: Оксана Стрюкова, директор КУ «МЦПРППКМР»; Антоніна Паращук-Шонія, консультант КУ «МЦПРППКМР».

#МЦПРПП_КМР

Кiлькiсть переглядiв: 0