Цифрові стартапи для вчителя

Цифрові стартапи для вчителя: педагоги Кропивницького продовжують удосконалювати свою цифрову компетентність

У середу, 15 січня, в межах проєкту «Цифрові стартапи для вчителя» Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників Кропивницької міської ради організував для вчителів іноземних мов локацію «Лінгафонний кабінет - запорука успіху у вивченні іноземних мов». Захід проходив на базі Ліцею «Мрія» (директор - Лілія ТИТАРЕНКО).

Під час зустрічі говорили про функціонування лінгафонного кабінету, спеціалізоване програмне забезпечення NIBELUNG та безліч нових можливостей для вчителя, щоб організувати ефективне, динамічне та цікаве навчання.

Учасники заходу мали змогу практикуватися у всіх видах мовленнєвої діяльності; спілкуватися з вчителем (спікером), прослуховувати індивідуально підібраний навчальний матеріал, порівнювати свій голос з голосом оригіналу, практикуватися у синхронному та послідовному перекладі.

Спікери заходу: Ірина КОПІЙКА, Юлія СИДОРЕНКО, вчителі англійської мови КЗ «Ліцей «Мрія».

Довідково: Програмне забезпечення дозволяє організувати, коригувати та контролювати роботу кожного учня, підтримує режими колективної, групової та індивідуальної роботи і містить значну кількість функцій викладача для організації ефективного та цікавого навчання іноземним мовам, серед яких:голосове спілкування між учнями та вчителем; обмін файлами, контроль роботи учнів – прослуховування мікрофонів та перегляд екранів; дистанційне керування робочими місцями учнів; організація перевірки знань; робота в режимі білої дошки; проведення тестувань, вікторин, опитувань тощо.

ДАЛІ БУДЕ …

Координатори: Оксана Стрюкова, директор КУ «МЦПРППКМР»; Костянтин Скляніченко, консультант КУ «МЦПРППКМР».

#МЦПРПП_КМР

Кiлькiсть переглядiв: 0