Засідання Школи молодого бібліотекаря для бібліотекарів закладів загальної середньої освіти з проблеми «Становлення молодого бібліотекаря як інноваційної особистості»

10 квітня 2024 року на базі комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників Кропивницької міської ради» відбулось засідання Школи молодого бібліотекаря для бібліотекарів закладів загальної середньої освіти з проблеми «Становлення молодого бібліотекаря як інноваційної особистості».Тема засідання«Організація довідково-пошукового апарату бібліотеки».

На заході шкільні бібліотекарі ознайомились з системою бібліотечних каталогів і картотек, систематичним і абетковим каталогами – правилами розміщення карток в них та методикою пошуку літератури, схемою бібліографічного опису документа з умовними розділовими знаками, прикладами бібліографічних записів та державними стандартами. Присутні виконали практичну роботу, на якій навчилися заповнювати картки для довідково-пошукового апарату бібліотеки за Універсальною десятковою класифікацією.

З матеріалами засідань Школи молодого бібліотекаря можна ознайомитись за посиланням: https://padlet.com/gorbunovatanya23/z4s1ooay9ve15t42

Координатори заходу: Горбунова Т.В., консультант КУ «МЦПРПП КМР»

Цеба С.С., бібліотекар КУ «МЦПРПП КМР»

Кiлькiсть переглядiв: 0